Εταιρεία

Με εικοσαετή εμπειρία, οι υπεύθυνοι του φανοποιείου – φανοβαφείου AUTO PAINT LINE, Ντακεσιάν Γιάννης, που εδρεύει στην καρδιά του Πειραιά, υπεύθυνα αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν κάθε είδους επισκευή για παντός τύπου αυτοκίνητα.

Σε ένα από τα πλέον σύγχρονα φανοποιεία, που διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικό εξοπλισμό, με φούρνο βαφής τελευταίας γενιάς, με άριστης ποιότητας υλικά και οικολογικά χρώματα, με τεχνογνωσία, εμπειρία και με διαρκή προσπάθεια για αδιάκοπη βελτίωση, επιτυγχάνεται άριστο αποτέλεσμα για το αυτοκίνητο σας.

Η επιχείρηση με τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς της, αναλαμβάνει την επισκευή μικροχτυπημάτων, την επισκευή φαναριών, το ξεθάμπωμα των θολών φαναριών, την βαφή τμημάτων του αυτοκινήτου, την βαφή ζαντών, το επαγγελματικό γυάλισμα καθώς και το κέρωμα του αυτοκινήτου, καθώς και κάθε είδους αναγκαία μικροεπισκευή.

Το φανοποιείο AUTO PAINT LINE προσφέρει εκτός από επιδιόρθωση, τοπικές βαφές, και τέλειο φινίρισμα παντός είδους διεκπεραιώσεις με τις ασφαλιστικές εταιρείες. Χωρίς κόπο, ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου για τον πελάτη.

Στόχος και επιδίωξη της επιχείρησης είναι η άμεση επισκευή και παράδοση των αυτοκινήτων.

Πάντα με κατανόηση, φιλική αντιμετώπιση και εξαιρετικά προσιτές τιμές.